Jabong Get Rs.1000 Free Credit Use Below Link For Install App! Click Here To Insatll App

HTML tutorial

Get Flat 20% Off On Medicines. | Rs 100 Cashback On Paytm;

Get Flat 20% Off On Medicines +Extra Rs 50 Paytm Cashback. Order Now! Offer Only App user only

Install App Now

20 January 2018

January 20, 2018

Amazon Pay level Quiz Answer Added(Amazon Pay level Quiz Win Trick 2018)


Level 1 – Shop With Balance

1. Which of these is the fastest way to pay for shopping on Amazon?

Answer:- Amazon pay balance

2. You can get 10% cashback on using Amazon Pay balance during the Great Indian Sale. What is the maximum cashback a customer can avail?

Answer:- Rs 200

3.  What is the minimum order value eligible for the Amazon Pay balance cashback offer?

Answers:-  Rs.250

 

Level 2 – Mobile Recharges

1.  Which of the following can be done using Amazon Pay balance?

Answer:-  Prepaid mobile recharges

2. This Great Indian Sale, you can get flat _% cashback up to Rs. _ on pre-paid mobile recharges. What is the correct cashback offer?

Answers:-  50% Cashback up to 50

3.  The Amazon Pay balance cashback offer on prepaid mobile recharges is applicable on all telecom operators

Answer:- True

 

Level 3 – Partner Apps

1. Amazon Pay can also be used on many popular apps like BookMyShow, Redbus, Faasos, Urban Ladder and many more.

Answer:-  true

2.  Which of these can you NOT pay for using Amazon Pay on partner websites?

Answers:- One-way ticket to the moon

3. When is the Amazon Great Indian Sale live for all customers?

Answer:- 21-24 January